Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  artroflex compus x 90 comprimate

  Producator: Terapia
  SKU: 7500293
  Disponibilitate: In stoc
  65,99 Lei
  i h

  Indicații: intârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă. Redă mobilitatea articulațiilor. 

  Artroflex Compus isi face simțite efectele după 3-4 săptămâni de utilizare, dar acestea sunt durabile, păstrându-se chiar și după încetarea utilizării.
  Datorită conținutului în condroitină, produsul contribuie la menținerea funcționalității și a integrității structurale a întregului țesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sânge.

  Contraindicații: deoarece nu există studii privind administrarea glucozaminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alăptează, produsul nu este recomandat acestora.

  Glucozamina este un zahăr amînat, ca atare diabeticii ar trebui să-l utilizeze cu prudență și să-și controleze glicemia mai frecvent pe durata administrării.
  Glucozamina se obține din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor. Persoanele alergice la fructe de mare trebuie să consulte medicul înainte de a utilize Artroflex Compus.
  Condroitina are structura și activitate asemănătoare cu heparină, ca atare nu este recomandată persoanelor care se află sub tratament anticoagulant.

  Mod de administrare: se administrează câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, în cure de 6 săptămâni. Pentru a obține un efect maxim se recomandă efectuarea a 4 cure într-un an. Între două cure consecutive se va face o pauză în administrare de 6 săptămâni. În cazul în care nu se obține efect benefic după primele 6 săptămâni de utilizare, se poate continua administrarea produsului și în perioada de pauză, dar în acest caz se vor administra doar 2 comprimate pe zi.
  La dozele recomandate produsul este bine tolerat digestiv, totuși, pentru a evita eventualele inconveniente, produsul se va administra în timpul meselor.

  Prezentare: cutie x 90 comprimate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent