Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Aptamil Pepti Syneo 2 - 400 grame

  Producator: Nutricia
  SKU: 18397088
  Disponibilitate: In stoc
  92,00 Lei
  i h

  Aptamil® Pepti Syneo 2, de la 6 luni, 400g 

  Pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vaca

  Alergia este o reacție exagerată a sistemului imunitar față de alimente sau de mediul înconjurător. Alergia la proteinele din laptele de vacă este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari și implică o reacție imunitară la proteina prezentă în lapte.

  Cu o experiență de 40 de ani de cercetare în alergii, Nutricia® desfășoară cercetări de pionierat cu o echipă pasionată, formată din 500 de oameni de știință și experți. Astfel, am dezvoltat formula noastră Aptamil® Pepti Syneo 2, concepută pentru bebelușii diagnosticați cu alergie la proteinele din laptele de vacă.

  Aptamil® Pepti Syneo 2 este un aliment destinat unui scop medical special, care conține ingrediente cercetate științific.

  Formula noastră combină Syneo™ cu o structură de proteine extensiv hidrolizate, concepută pentru managementul nutrițional al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

  Combinația noastră patentată Syneo™ conține GOS/FOS, complex de galacto- și fructooligozaharide, și Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se găsește în mod natural în intestinul sugarului.

  FOARTE IMPORTANT

  Aptamil® Pepti Syneo™2 se utilizează doar sub recomandare și supraveghere medicală și numai după instruirea mamei. A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromiși. 

  Prezentare: cutie x 400g.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent