Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Afomill revigorant - 10ml

  Producator: AF United S.p.A
  SKU: 7500161
  Disponibilitate: In stoc
  27,78 Lei
  Prețul tău: 25,00 Lei
  i h

  Recomandări: pentru ochi obosiți și suprasolicitați (in caz de insomnie nocturnă, stat prelungit în faţa ecranului video, mediu poluat şi ne-aerisit, excesivă expunere la razele solare, ajută la restabilirea prospeţimii ochilor și liniștirea acestora).

  Ingrediente active: distilat vegetal pentru ochi din muşeţel, eufrasia, hamamelis.

  Ingrediente: distilat vegetal din muşeţel, eufrasia şi hamamelis, clorură de sodiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, sodiu edetat, clorură de benzalconiu, apă q.s.100ml.

  Mod de utilizare: instilaţi o picătură în fiecare ochi exercitând o uşoară presiune pe corpul flaconului. După utilizare închideţi bine capacul. Afomill poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

  Precauții: produsul este indicat numai pentru uz oftalmic. Nu utilizaţi produsul dacă ambalajul este deteriorat şi nici după data de expirare menţionată pe ambalaj. Nu atingeţi ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei. Evitaţi contactul fiolei sau picurătorului flaconului cu suprafeţele care le-ar putea contamina. Nu utilizaţi produsul în caz de incompatibilitate cunoscută la orice component al preparatului. Flaconul multidoză trebuie să fie utilizat în cel mult 30 zile de la deschidere. Păstraţi produsul ferit de lumină şi sursă de căldură. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor. Nu aruncaţi la întâmplare flaconul sau fiola după utilizare.

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent