Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Afomill Afine (Fortifiant) picaturi oculare - 10ml

  Producator: AF United S.p.A
  SKU: 7500163
  Disponibilitate: In stoc
  37,22 Lei
  Prețul tău: 33,50 Lei
  i h

  Afomill Afine picaturi oculare

  Afomill Afine este un distilat vegetal pentru ochi pe bază de afine, ginkgo biloba şi muşeţel, indicat pentru ochii obosiţi şi stresaţi. Are proprietăţi protectoare, calmante şi normalizante în caz de suprasolicitare prelungită a vederii prin excesivă expunere la lumina razelor solare sau prin studiu şi lucru intensiv. Are pH, izotonicitate şi osmolaritate perfect compatibile cu ţesutul ocular şi cu lichidul lacrimal.

  Indicatii: pentru ochi obosiți și stresați (are proprietăţi protectoare, calmante şi normalizante în caz de suprasolicitare prelungită a vederii prin excesivă expunere la lumina razelor solare sau prin studiu şi lucru intensiv).

  Compozitie: distilat vegetal din muşeţel, afine şi ginkgo biloba, clorură de sodiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, sodiu edetat, clorură de benzalconiu, apă q.s.100ml.

  Mod de utilizare: instilaţi o picătură în fiecare ochi exercitând o uşoară presiune pe corpul flaconului. După utilizare închideţi bine capacul. Afomill Afine poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

  Precauții: produsul este indicat numai pentru uz oftalmic. Nu utilizaţi produsul dacă ambalajul este deteriorat şi nici după data de expirare menţionată pe ambalaj. Nu atingeţi ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei. Evitaţi contactul fiolei sau picurătorului flaconului cu suprafeţele care le-ar putea contamina. Nu utilizaţi produsul în caz de incompatibilitate cunoscută la orice component al preparatului. Flaconul multidoză trebuie să fie utilizat în cel mult 30 zile de la deschidere. Păstraţi produsul ferit de lumină şi sursă de căldură. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor. Nu aruncaţi la întâmplare flaconul sau fiola după utilizare.

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent