Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  aboca neobianacid acid si reflux ctx45 cpr+14cpr cadou

  Producator: aboca
  SKU: 18390538
  Disponibilitate: In stoc
  57,50 Lei
  i h

  Proprietăți:
  - Dispozitiv medical recomandat în caz de reflux, gastriță, digestie dificilă și orice situație asociată cu hiperaciditatea gastrică - Dublă acțiune:  1. Calmează rapid arsurile, durerea și senzația de plenitudine, fără a modifica funcțiile fiziologice ale stomacului, combătând inflamația mucoasei esofagului și stomacului 2. Protejează mucoasa esofagului și stomacului, prin efectul de Barieră activă - Nu afectează cantitatea de acid produsă de stomac – nu interferează cu funcția stomacului - Siguranța ridicată, fără efecte secundare, fără efect de rebound - Eficiență imediată - Formulă 100% naturală, cu ingrediente din Agricultură Ecologică - Indicat şi în perioadele de sarcină şi alăptare, precum și la copii mai mari de 6 ani
   
  Ingrediente active:
  Poliprotect – complex molecular sinergic din polizaharide (creează pelicula aderentă protectoare) și minerale naturale (normalizează pH-ul la contactul cu mucoasa); fracție flavonoidică naturală (acțiune antioxidantă, combate inflamația mucoaselor).

  Mod de administrare:
  1 tabletă de câte ori este nevoie, chiar și la intervale scurte (se dizolvă lent în gură). În caz de reflux: 1 tabletă după mesele principale și 1 tabletă seara, înainte de culcare. Se poate administra în asociere cu medicamente antiulceroase (IPP, antagoniști ai receptorilor H2) și cu antiinflamatoare nesteroidiene.

  Precauții:
  Nu se administrează în timpul meselor principale. Se administrează la interval de minim 2 ore față de alte medicamente.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent